Portal ravnovesja in angelov

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Teden: 19.01.2015 - 25.1.2015


Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Teden: 19.01.2015 - 25.1.2015
Permalink   
 


Pozdravljeni,

spet je tukaj ponedeljek in s tem tudi čas, da objavim, kaj nam za ta teden svetujejo angeli. Ob tem je potrebno vzeti v obzir, da gre za splošno napoved in nasvet, torej podobno kot pri navadnih horoskopih. Pri vsem tem je pomembno, da vsak pri sebi razmilimo o aktualnih nasvetih, morda pa se le kje najdemo in nam bo nasvet še kako prav prišel.

Želim vam čaroben in uspešen teden.

Sedaj pa nasvet za teden: 19.01.2015 – 25.01.2015

Začetek tedna (ponedeljek, torek) nam bo prinesel nekoliko bolj mirne vode. Predstavljal bo čas uspeha, projekti, aktivnosti in drugo, kar smo si zadali se bo uspešno nadaljevalo in dobro potekalo. Ponudile se nam bodo tudi nove priložnosti, ki jih zaradi ugodnega časa sprejmimo z zaupanjem, velikodušno in z odprtimi rokami ter verjeti moramo v svoj uspeh. Lahko bi rekli, da se nam bo zgodil Midasov dotik. To bo tudi priložnost, da si naberemo novih moči s preživljanjem prostega časa v naravi. Morda pa bo tudi čas, ko bo marsikdo razmišljal o novih priložnostih in službi, ki je kakor koli povezana z rastlinami ali živalmi.

Sredina tedna (sreda, četrtek) pa se lahko soočimo z določenimi dvomi vase, kaj in kako naprej in zapademo lahko v precep, kako bi se odločili. Le to pa bo lahko kot posledica naših čustev ali misli, ki si nasprotujejo glede tega, kako naprej. Prav možno je tudi, da bo prišlo med udeleženci do določenih nasprotovanj in do zastoja, zato bo potrebno delovati modro, intuitivno in doseči sporazum. Lahko celo, da bodo potrebna obsežna pogajanja. Še najbolje je, da bomo poiskali nepristranskega posrednika, ki bo poiskal ustrezno rešitev. V določeni meri pa se lahko celo zgodi, da se bomo pretvarjali, da problem ne obstaja. Pojavi se lahko tudi določeno odklanjanje soočanja z resnico ali sprejemanja odgovornosti za nastali položaj.

Konec tedna (petek – nedelja) lahko prinese konec nekega obdobja ali zaključek nekega stanja kot napoved za duhovno preobrazbo. Čas je, da se premaknete naprej iz stanja, ki vas je oviralo pri vašem osebnem in duhovnem napredovanju. Ker se je pravkar končal nek projekt ali življenjsko obdobje, ne bi imelo nobene koristi, če bi se še naprej zadrževali v tem položaju. Rajši se otresite starega in pozdravite novo. Morda boste ob tem čutili olajšanje , morda bolečino ali nekaj žalosti. Ne glede na to, pa je skrajni čas, da opustite to, kar ste prerasli.

Vzemite si čas za prilagoditev tej spremembi in nikakor, pri tem pa ni treba hiteti. Med prehodnim obdobjem posvetite več časa sebi, bodite prijazni do sebe in iščite podporo prijateljev ter družine. Čeprav se boste morda soočali s svojimi strahovi, je nujno potrebno, da ste pogumni in sledite spremembam in dokončno opustite preteklost, ki vam ni več v oporo. Morda bo za dokončno spremembo potreben duhovni razvoj ali celo preobrazba vaših (nekaterih) razmerij.

Za pomoč lahko v tem obdobju pokličete nadangela Azraela, ki vam bo stal ob strani in vam pomagal neustrašno napredovati in opustiti preteklost.

Kakšno aktualno vprašanje?

Imate vprašanje o neki situaciji, izzivu, glede ljubezni …? Le to lahko postavite na spletni strani Portal angelov in ravnovesja ali na spletnem forumu Portal ravnovesja in seveda vabljeni, da si ustvarite svoj profil in s tem pridobite možnost vpogleda v dodatne vsebine.

image:angel-varuh-i23.jpg



__________________

Vedno vaš Guardian :love::

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard