Portal ravnovesja in angelov

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Teden: 12.01.2015 - 18.1.2015


Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Teden: 12.01.2015 - 18.1.2015
Permalink   
 


Pozdravljeni, tukaj je aktualna tedenska napoved in nasvet angelov

V prvi triadi tedna (ponedeljek, torek) bi nam koristilo, če bi več časa preživeli sami in v bolj umirjenem kraju ali prostoru. Ker pa je delovni teden, bo koristilo tudi, da po končani obveznosti poiščemo miren kotiček in meditiramo, ali kako drugače počivamo in uživamo v sproščujoči glasbi.

Zelo koristno bo tudi, če si vzamemo čas za duhovno učenje in odkrivanje samega sebe. Ne glede na to, kje se bomo nahajali, se lahko potopimo v svojo notranjost in tišino in izkusimo veselje, ki ga prinaša resnica lastnega srca. Pomembno je tudi , da se ob tem veselimo druženja in uživanja v družbi s seboj. Zavedajmo se, da se pojma samota in osamljenost zelo razlikujeta.

Ker bomo čas posvetili tudi duhovnemu učenju, bomo zelo veliko naredili tudi za svoj osebni razvoj. Ne nazadnje nam bo pot k duhovnemu raziskovanju lahko prinesla tudi ponovno ovrednotenje naših načrtov.

Za pomoč se lahko obrnemo na nadangela Raziela, ki bo v tem času z nami.

V času druge triade tedna (sreda in četrtek) pa se lahko soočimo z določenimi težavami, predvsem v medsebojnih odnosih v službi ali med poslovnimi partnerji, saj bodo na dan prišla določena nestrinjanja o tem, kako naprej in nasprotje različnih namenov ter interesov.

Pomislimo na prvo triado, torej čas, ko smo se poglobili v svojo notranjost, morda nam je prinesla kakšno rešitev, da prebrodimo težave in nesoglasja? Seveda nam bo kljub temu uspelo, vendar bo za to potrebno vložiti zelo veliko napora. Morda pa nam bo to tudi izziv?

Položaj bo zelo spominjal na tekmovalnost. Vendar pa je pri tem pomembno, da vsak nujno poskusi razumeti stališča drugega. Izjemno pomembna je jasnost, da bi našli skupno rešitev. Opravimo analizo zadeve in določimo, kaj je nujno potrebno in se ne obremenjujmo z nadležnimi podrobnostmi.

Zadnja triada tedna (petek – nedelje) pa nam bo prinesla nekoliko olajšanja po napornem sredinskem delu tedna. Morda bo to tudi pravi trenutek, da si vzamemo čas za ljudi okoli sebe in predvsem, ne pozabimo uživati v družbi drugih ljudi. Veliko lahko nudimo družini, prijateljem ali pa morda tistim, manj srečnim.

Pri tem pa vse izzive obravnavajmo s prijaznostjo, razumevanjem in toplino, vendar tudi samozavestno in domiselno.

V tem času bodo tudi dobri pogoji, zato nam bo vse, česar se bomo dotaknili, dobro uspevalo. Bodimo čutni, z ljubeznijo se posvetimo drugim ljudem, še posebej otrokom in tudi živalim.

Vsem želim čarobno prijeten in uspešen teden!

image:angel-varuh-i23.jpg



-- Edited by admin on Wednesday 14th of January 2015 06:44:29 PM

__________________

Vedno vaš Guardian :love::

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard