Portal ravnovesja in angelov

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Teden: 05.01.2015 - 11.1.2015


Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Teden: 05.01.2015 - 11.1.2015
Permalink   
 


Pozdravljeni, tukaj je aktualna tedenska napoved in nasvet angelov


Prva triada tedna (ponedeljek, torek) lahko pričakujete tudi obdobje skrajnosti, dobro bi bilo tudi paziti na svoja sredstva, pregledati svoje potrošne navade in morda denar varno shraniti ali naložiti na hranilno vlogo. Malo pomislite in se vprašajte, ali je vaše ravnanje z denarjem preveč starokopitno?

Čeprav se vaše trdo delo izplača, bi veljalo biti bolj pozorni na nove priložnosti. Namreč v tem obdobju lahko računate na spremembo, ki lahko prinese na novo odkrite vire obilja, zato bodite odprti za nove in vznemirljive priložnosti. Pomembno je, da ne dovolite, da bi na strahu osnovane misli omejevale vaše delovanje. To bo obdobje za nove priložnosti, za dobre poslovne odločitve ali naložbe. Po drugi strani pa se lahko pojavijo težnje po nenavadno obsežnih nakupih, strah pred izgubo prihrankov ali želja po stiskanju drobiža.

V drugi triadi tedna (sreda, četrtek) bo čas ugoden za uživanja v prijetni družbi, druženju s prijatelji, družino … Pomislite, kaj bi lahko nudili svojim prijateljem, družini ali manj srečnim? V tem obdobju je pomembno, da vse izzive obravnavate z razumevanjem in toplino, vendar bodite pri tem samozavestni in domiselni.

Morda boste srečali ali spoznali nekoga, ki mu ni vseeno za druge in rad ponudi pomoč, k je nesebičen ali pa osebo, ki je bistra in je sposobna učinkovito reševati probleme. Čas bo ugoden za reševanje finančnih situacij, možnost je, da bodo prišli na dan novi izzivi, ki bodo prinesli blaginjo. Posvetite svoj čad svojim najdražjim, saj se bo pojavila želja po čutnosti, ljubezni do otrok, živali …

V tretji triadi (petek – nedelja) lahko pričakujete dobre novice o finančnih zadevah ali o tem, da vaši načrti uspešno napredujejo kot ste si zastavili. Možno je, da se boste oprijeli kakšnega novega zanimanja ali strasti ali pa kaj bolj zahtevnega, morda celo želja po pridobivanju novega učenja in znanja.

To bo tudi ugodno obdobje za raziskovanje novih poti, načrtov, področij … Vprašali se boste, ali ste morda preveč modri za svoje obdobje? Obdobje bo ugodno predvsem za tiste, ki so potrpežljivi, zanesljivi in dovolj modri, da so pri svojem delu uspešni.

Teden pa lahko marsikomu prinese tudi bolj mračne misli in pričakovanja najhujšega in posledično noči s pomanjkanjem spanja. Zato bo v tem tednu pozitivno razmišljanje bistvenega pomena, saj so vaše lastne nadležne negativne misli vzrok v ozadju težav, ki se jih bojite. Otresite se svoje krivde in spoznajte, da je obžalovanje zapravljeno čustvo. Raje obrnite svojo pozornost k čudovitim priložnostim, ki jih v tem tednu ne bo manjkalo (ki jih ponuja prihodnost) in pustite preteklost za seboj.

Če boste sanjali neprijetne sanje, si jih zapišite in jih predajte svojim angelom. Lahko se pojavijo večje skrbi, ki pa ne bodo vplivale pozitivno. Možnost za pojav bolezni, ki izvirajo iz preobremenjenosti.

image:angel-varuh-i23.jpg



-- Edited by admin on Wednesday 14th of January 2015 05:23:06 PM

__________________

Vedno vaš Guardian :love::

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard