Portal ravnovesja in angelov

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Teden: 2.2.2015 - 8.2.2015


Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Teden: 2.2.2015 - 8.2.2015
Permalink   
 


Pozdravljeni, tukaj je že tedenska angelska napoved in nasvet za aktualni teden. Ne glede na napovedane nove snežene padavine, želim vsem, da preživite čim lepši teden.

Vabljeni tudi, da obiščete mojo novo uradno spletno stran, ki je dostopna tukaj, kjer se lahko prijavite na prejemanje novih objav po e-pošti, se registrirate, najdete pa tudi spletni kontaktni obrazec, zasnovan po novem sistemu. Po oddaji sporočila, boste na svoj e-poštni naslov prejeli obvestilo o prejemu.

Čaroben teden vam želim!

Sedaj pa aktualna tedenska napoved in nasvet

Prva triada tedna (ponedeljek – torek) lahko brez zadržkov realizirate svoje sanje in projekt(e), saj je pravi čas za nove projekte. Vsakršne dvome o svojih sposobnostih pa nemudoma pustite za seboj. Namreč, bolj ko boste zaupali vase, bolj uspešni boste. Za krepitev svoje notranje moči lahko prosite tudi (svoje) angele.
 
Morda boste imeli občutek, da še niste pripravljeni , da bi se premaknili naprej, ste dejansko bolj pripravljeni kot se vam zdi. Pričakujete lahko usmerjene napore in nepričakovane ovire.
 
Torej, nič več odlašanja!
 
V tem časovnem obdobju vam bo stal ob strani nadangel Raziel, na katerega se lahko kadarkoli obrnete za pomoč in nasvete.
 
Število, ki vam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 1.
 
V času druge triade tedna (sreda – četrtek) bo morda skrajni čas, da dejavno zaščitite vse, ar ste do sedaj ustvarili ali zaslužili. Bodite pogumni in verjemite v svoje sposobnosti in pravico braniti sadove svojega dosedanjega dela. Čas je, da okrepite svojo odločenost in se ne vdajte.
 
Ker ste modri, vzdržljivi in pogumni bolj kot si mislite, vam bo omogočilo, da boste zadevo pripeljali do srečnega konca. Vendar pa bo pomembno, da se odprete in prisluhnete stališčem drugih. Prosite jih za pomoč.
Morda boste zaradi tega ob koncu triade dobili občutek utrujenosti, pomanjkanje moči ali celo občutek preganjavice. Nikar se ne prepustite tem občutkom in pogumno uveljavite svoje zadane cilje. Ne vdajte se, bodite pogumni in verjemite vase!
 
Število, ki vam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 9.
 
V obdobju tretje triade tedna (petek – nedelja) je pomembno, da sprostite vse strahove, ki vas ovirajo pri osebne razvoju in v življenju. Namreč strahovi in skrbi lahko izvirajo tudi povsem iz nesmiselnih ali neresničnih skrbi, zato dopustite, da gredo iz vašega življenja. Pomembno je, da se v teh situacijah poglobimo in prisluhnemo ter sledimo svoji intuiciji glede tega, kaj bi bilo primerno storiti v zvezi z nastalim položajem.  Vprašajte svoje notranje bistvo, kaj je vzrok vaših skrbi in zaupajte prejetemu vodstvu.
 
To bo čas močne intuicije in duševnih sposobnosti, zato ga izkoristite, da presežete skrbi in strahove. V tem obdobju boste dosegli največje spoznanje  prav glede vas samih. Sprejmite to obdobje samozavedanja kot pomoč za prehod preko ovir, ki so vas zadrževale. Prebudite resnico o sebi, ki ste jo zadrževali v sebi in opazite svojo čudežno svetlobo.
 
Vedite tudi, da dogodki, ki jih ne opazite, vplivajo na vas.
 
Za pomoč pri v tem obdobju in pri samozavedanju lahko prosite za pomoč nadangela Haniela.
 
Število, ki vam v tem obdobju stoji ob strani je energija števila 18 in kot seštevek (1+8) tudi število 9.

angel-varuh.png?w=700



-- Edited by admin on Tuesday 28th of May 2019 03:39:45 PM

__________________

Vedno vaš Guardian :love::

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard