Portal ravnovesja in angelov

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
Post Info TOPIC: Teden: 26.01.2015 - 1.02.2015


Member

Status: Offline
Posts: 40
Date:
Teden: 26.01.2015 - 1.02.2015
Permalink   
 


V prvi triadi tedna (ponedeljek in torek) se lahko pojavijo nove vznemirljive priložnosti. Za marsikoga bo to rudi priložnost za napredek na življenjski poti in čas za spremembo življenja. 

Bodite pozorni, saj so na vidiku nove ustvarjalne in navdihujoče možnosti poslovne poti. Zelo pomembno je, da z navdušenjem sprejmete nove zamisli in tveganje, da bi sledili svojim sanjam. Če želite spremeniti svoje življenje, je sedaj več kot ugoden čas za to.

Kdor razmišlja o novi samostojni poti, je sedaj ugoden čas za ustanovitev  podjetja, možna je nova boljša služba oziroma napredovanje. Bodite pozorni na neko vznemirljivo novico, ki bo, če ji boste dali dovolj veliko mero pozornosti in odreagirali pravočasno in v pravo smer, pomenila nov svež začetek.

Angelsko število, ki bo v tem obdobju krojilo energije je 23 in nas opominja, naj bodo naše misli pozitivne. Drugo število, ki izhaja kot seštevek pa je število 5 (2+3), ki je indikator prihajajočih pomembnih in velikih sprememb v naše življenje.

Druga triada tedna (sreda – četrtek) bo lahko za marsikoga preveč obremenjujoče, ker si je nakopal preveč delovnih in/ali drugih obveznosti, zaradi česar se bo vzpostavilo neuravnoteženo življenje. Zaradi preobremenjenosti lahko nastopijo določene zdravstvene skrbi in težave.

Nekoliko se zaustavite in uravnotežite poklicno in osebno plat svojega življenja ter sprejmite pomoč drugih. Iz svojega urnika odstranite dejavnosti, ki so nepotrebne in vas obremenjujejo

V tem delu tedna prevladuje energija števila 32, to je angelsko število, ki nas spodbuja, da ohranimo vero in da verjamemo, da so naše okoliščine in dejavnosti v našo podporo ter da se brez kakršne koli škode odpovemo obveznostim in s tem naredimo prostor veselju in okoliščinam, ki nas bodo naredile bolj vesele. Iz števila 32 izhaja drugo število, to je 5 (3+2), ki nakazuje prihajajoče spremembe.

Tudi zadnja triada tedna (petek – nedelja) nakazuje, da prihaja čas pozitivnih sprememb. Položaj se bo nenadoma in morda čudežno razpletel v naše dobro, saj je sreča na naši strani in lahko pričakujemo srečnejše obdobje.

Pomembno je, da se osredotočite na prihajajoče pozitivne spremembe, da jih boste znali pravočasno zaznati in ustrezno odreagirati. Pričakujte jih in uživajte v koristnih novih priložnostih, ko se vam te predstavljajo.

To je najboljši čas za uvajanje majhnih in velikih sprememb. Zato vam angeli na sre polagajo, da pojdite v korak z zavedanjem, da bo vse delovalo v vaše dobro.

Ozavestite, da se stari kolosi dvigajo in da se vse hitro premika naprej. Pričakujte hitro spremembo usode, ki je neizogibna. Pričakujete lahko tudi karmično ravnovesje, kar lahko čudežno spremeni dosedanji tok dogodkov. Namreč, če so nedavni dogodki zamajali vašo vero, boste zdaj spoznali, da so bili ne glede na vse, za vas pravzaprav pozitivni.

V tem tednu je z nami nadangel Mihael, ki kot najvišji angel zaščitnik, stopa ob vaši strani skozi spremembe in vam daje pogum, moč in samozaupanje. Pokličete ga lahko vedno, še posebej pa takrat, kadar potrebujete posebno vodstvo glede svojega naslednjega koraka.

V tem obdobju tedna bo vladala energija števila 10, ki nakazuje veliko dobrega in srečo. Kot drugo število 1 (1+0) tudi nakazuje začetek, zato je zelo pomembno, da smo pozorni in opazimo prihajajoče spremembe.

Kakšno aktualno vprašanje?

Imate vprašanje o neki situaciji, izzivu, glede ljubezni …? Le to lahko postavite na spletni strani Portal angelov in ravnovesja ali na spletnem forumu Portal ravnovesja in seveda vabljeni, da si ustvarite svoj profil in s tem pridobite možnost vpogleda v dodatne vsebine.

angel-varuh.png?w=700



__________________

Vedno vaš Guardian :love::

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.

Tweet this page Post to Digg Post to Del.icio.us


Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard